ÇORUM / LAÇİN - Çamlıca Ortaokulu

Çamlıca Ortaokulu

Çamlıca Köyü. Laçin/ÇORUM
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark oluşturarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmeyi, Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, üretici ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev ediniyoruz.
Başarılar
İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışmasında ilçe 1.2. ve 3. lük İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif konulu şiir yarışmasında 2. ve3. lük Siyeri Nebi Haftası Kırk Hadis Yarışması ve Peygamberimiz konulu şiir yarışmasında 1. 2. 3. lük.
08.30-15:10
ÖĞRETMEN SERVİSİ-HAMAMÖZÜ DOLMUŞLARI