ÇORUM / LAÇİN - Çamlıca Ortaokulu

Mrt

Türkiye’nin ve dünyanın kaderini değiştiren 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde okulumuzda çoşkuyla kutlandı.  İşgalcilere geçit vermeyen aziz milletimizi,gazilerimizi ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

OKULUMUZUN KATKILARIYLA ÇAMLICA ÇOK PROĞRAMLI LİSESİ KONFERANS SALONUNDA 12 MART" İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLDİĞİ GÜNÜ VE MEHMET AKİF ERSOY' U ANMA GÜNÜ"  PROĞRAMI YAPILDI. PROĞRAMA SAYIN KAYMAKAM YAĞMUR ŞİMŞEK İLE BİRLİKTE İLÇE MÜDÜRLERİ, OKUL MÜDÜRLERİ, VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI. GENİŞ KATILIMIN OLDUĞU PROĞRAM BEĞENİYLE İZLENDİ.

UZUN SÜREDİR SABIR VE GAYRETLE ÇALIŞAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE ORTAYA KOYDUKLARI BU GÜZEL PROĞRAM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Köyümüzde Laçin gençlik merkezi ile birlikte çiğdem aşı etkinliği yapıldı. Sabah tepelere çiğdem toplamaya gidildi. Toplanan çiğdemler adetlerimize göre bir çalı dalına asıldı. Köy içinde gezdirilerek köy sakinlerinden geleneklerimize uygun manilerle bulgur ve yağ toplandı. Toplanan bulgur ve yağ çiğdem aşı yapımında kullanıldı. Saat 12:30 gibi kaymakam hanım ve mülki idare amirleriyle birlikte okulumuzun önünde şenlik havasında çiğdem aşımız öğrenci ve velilerimizle beraber yenildi. Çeşitli oyunlarla öğrencilerimiz güzel vakit geçirdi. Gelenek ve göreneklerimiz bu etkinliğimizle yaşatılmaya devam edildi. Köyümüz ve çevremizden büyük ilgiyle karşılandı.

Şbt

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Havva KANIK ‘MY WORD MY WORLD’ isimli e-twinning projesi kapsamında okulumuzda Güvenli İnternet Gününü yaptığı pano çalışmaları, sınıf içi etkinlikleri ile kutlamıştır.

Ara

Okulumuz Azerbaycan ve Polonya ülkelerinin de katılımıyla öğrencilerin kaynaşması için ortak e twinning projesi başlamıştır. Öğretmenimiz Havva KANIK ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Kas

İlk emri “Oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır.

Milletimizin istikbali, değerli öğretmenlerimizle hayat bulacaktır. Çocuk ve gençlerimiz, öğretmenlerinden aldıkları terbiye, öğrendikleri bilgi ve hikmet ile geleceğimizin teminatı olacaktır. Bu anlamda; öğretmen sadece bir fikri, bir bilgiyi aktaran kişi değil aynı zamanda yüksek ahlak ve fazilet hissini de öğretendir.

Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, ruhsal, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir.

Sabrı, hoşgörüyü, çalışmayı, adabı, insanı sevmeyi, yardımlaşmayı, bir ve beraberce yaşamayı çocuklarımıza öğreten, onları geleceğe hazırlayan yine öğretmenlerimizdir.

Böylesine seçkin bir mesleğe sahip olan tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. Başarılı ve sağlıklı nice çalışma yılları diliyoruz.

Kas

11 Kasım milli ağaçlandırma gününde geleceğe nefes olmak için Mescitli köyünde belirlenen alanda fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Kas

Okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla anma programı düzenlendi.

Mrt

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ HAFTASI ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILDIKLARI FARKLI ETKİNLİKLERLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RENKLİ ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okulumuzda ve İlçemizde Coşkuyla Kutlanmıştır.

Tem

2022 yıl sonu gezimizi yeliş göl mesire alanında gerçekleştirdik